就业专栏
深圳市铭心光电科技有限公司
>> 首页 > 就业专栏 > 企业招聘 > 正文
深圳市铭心光电科技有限公司
公司简介 shenzhen MX Photoelectric Technology Co., Ltd.   originated from Zhuhai Opto Lighting Co., Ltd., established in 2002. After 17   years of development, it has formed the core development advantages of the   company:1: The company has a number of plastic (PC, PMMA, PVC) extrusion   production line, plastic injection molding equipment, aluminum extrusion   production line.2: The company is a national high-tech certified enterprise,   inventing a number of LED product patents, integrating production and sales,   has become a permanent strategic partner of many customers at home and   abroad;3: The company's development has accumulated 17 years of production   experience, with many core technical talents and excellent sales and service   team; the pursuit of excellence by quality is the long-term development goal   set by the company.Welcome to China, visit the factory and negotiate business   cooperation!
招聘基本要求 运营,要求善于学习,能吃苦,懂美工
人才口语能力要求
人才平台运营能力要求 会运营
人才的籍贯要求
工贸一体/贸易公司 工厂+公司
主要产品 led线性灯、led铝材、led灯罩
公司地址 工厂:中山市横栏镇长安北路113号太平洋灯饰有限公司内M栋
公司规模人数 20人
公司发展方向 打造品牌
外贸团队人数 4人
目前所做的电商平台 阿里巴巴、Google、Facebook
展会情况 米奥兰特中东展,南非展
岗位晋升 运营》小组主长》外贸经理》副总
招聘岗位及人数 外贸业务1名,跨境电商运营1名
薪酬待遇 工资底薪   + 提成+年终+绩效
    是否提供食宿:包住、餐补
工作时间及休息时间 月休两天,自主加班,业绩考核
公司福利 下午茶,旅游,团建活动,国外游等
周边环境 公司地处横栏镇中心附近,交通生活便利。
    有大小商场以及中英购物广场,食宿便利
办公环境照片
宿舍环境照片
团队照片,团建活动或培训等